caketasviri

caketasviri

خرید رنگ خوراکی

۲ بازديد

خرید رنگ خوراکی

رنگ‌ها، اجسام و هرچیزی که با رنگ‌ها در ارتباط باشد، قسمت بزرگی از زندگی روزانه‌ی مارا تشکیل می‌دهد و می‌توان آن را عنصری تأثیرگذار بر روی روابط، زندگی شخصی-اجتماعی و خلق و خوی ما دانست. به همین دلیل بسیاری از کسب وکارها به رنگ محصول خود اهمیت بسزایی می‌دهند. یکی از پرمصرف ترین رنگ ها، رنگ خوراکی است. رنگ خوراکی یکی از جذاب‌ترین قسمت های کسب وکارهایی مانند شیرینی و کیک پزی و و صنعت غذایی ‌است. و بسیاری از آشپز‌ها و قنادها برای آنکه کیک و غذای خود را جلوه‌ی بهتری بدهند و بتوانند روی مخاطب خود تأثیر بگذارند از رنگ خوراکی استفاده می‌کنند. رنگ خوراکی ماده‌ای افزودنی است که برای رنگ دادن به کیک‌ها، شیرینی‌ها، انواع دسر و غذاها از آن استفاده می‌شود. این ماده‌ی خوشرنگ و پراستفاده از رنگدانه‌ای تشکیل شده است که به نوشیدنی‌ها و غذا‌ و به طور کلی خوراکی ها رنگ می‌دهد.

رنگ خوراکی به صورت پودر، ژل،‌مایع و خمیری وجود دارد. فرق ندارد شما رنگ خوراکی را برای تولید‌غذاهای تجاری بخواهید یا برای پخت‌وپزهای خانگی خود، شما می‌توانید برحسب نیاز خود هرکدام از این نوع رنگ خوراکی را مورد استفاده قرار داده و به غذای خود را خوش رنگ و لعاب‌تر کنید.

جالب است که بدانید رنگ خوراکی جایگاه ویژه‌ای در بازار تجارت و کسب وکارهایی که درحوزه‌ی غذایی فعالیت نمی‌کنند دارد، کسب‌وکارهای بزرگی مانند: پزشکی، دارویی، بهداشتی و آرایشی از رنگ خوراکی برای بهتر جلوه دادن محصول خود درپیش چشم مشتریان از رنگ خوراکی استفاده می‌کنند.

انواع رنگ خوراکی

همانطور که پیش‌تر در این مقاله اشاره کردیم،‌ رنگ خوراکی در انواع مختلفی مانند خمیری و مایع تولید و به دست مشتریان می‌رسد. اما به طورکلی رنگ‌های خوراکی از دونوع رنگ خوراکی طبیعی و رنگ خوراکی مصنوعی تشکیل می‌شوند.

رنگ خوراکی طبیعی

رنگ‌های خوراکی طبیعی اغلب ازگیاهان تشکیل می‌شود و می‌توان آن هارا سالم ترین نوع رنگ خوراکی دانست. زیرا این نوع رنگ، از مقداری قابل توجهی آنتی اکسیدان تشکیل شده اندو نه تنها برای بدن ضرر ندارند بلکه بسیار مفید هستند و به دلیل وجود آنتی اکسیدان می‌توانند برمقاومت بدن در مقابل بسیاری از بیماری‌هارا تأثیرگذاشته و از بروز مشکلاتی برای بدن جلوگیری کنند. رنگ‌های خوراکی طی یک پروسه‌ سخت استخراج و در شمایل مختلف تولید و در صنایع غذایی و غیرغذایی استفاده می‌شود. استفاده از رنگ‌های خوراکی طبیعی مانند استفاده از سبزیجات و میوه در روز است و به همین علت بسیاری از هواداران رنگ خوراکی که در حوزه‌ی غذایی فعالیت دارند از نوع طبیعی آن برای کسب وکار خود استفاده می‌کنند.  نمونه‌ای از رنگ‌های خوراکی طبیعی عبارتند از: رنگ زرد با گیاه زردچوبه،‌ رنگ قرمز، با استفاده از میوه‌ی لبو، رنگ سبز از سبزی اسفناج، رنگ بنفش از سبزی کلم قرمز، رنگ نارنجی با هویج و غیره.

بدنیست بدانید که بسیار رنگ های خوراکی امکان حل شدن در روغن را دارند اما در آب حل نمی‌شوند. به همین دلیل پس از فرآیند استخراج، برای تشکیل شدن نمک سدیم و پتاسیم آن ها، آن هارا فرآورده کرده تا در آب حل شوند. پس از طی کردن این فرآیند، رنگ‌های خوراکی قابل استفاده در غذا و خوراکی ها می‌شوند و برای استفاده در دسترس قرار می‌گیرند.

رنگ خوراکی مصنوعی

رنگ خوراکی مصنوعی از ترکیبات شیمیایی تولید شده و امروزه می‌توان آن هارا در نبات، شکلات و دراژه های رنگارنگ مشاهده کرد. رنگ خوراکی مصنوعی نوع دوم رنگ‌خوراکی هستند که برعکس نوع طبیعی، مصرف آن ضررهای بسیاری را برای مصرف کنندگان به خصوص کودکان به دنبال دارد. استفاده از رنگ‌های خوراکی مصنوعی می‌تواند در کودکان بیش‌فعالی و بی‌قراری را ایجاد و در رشد آن ها اختلال‌ءهای جبران ناپذیر و جدی‌ای را ایجاد کند.

خرید رنگ خوراکی مصنوعی بیشتربرای صنایع آرایشی، بهداشتی، و داروسازی استفاده می‌شود. این نوع رنگ‌ها در طبیعت وجود ندارند و به طور معمول از قطران ذغال سنگ بدست می‌آیند. رنگ‌های خوراکی مصنوعی پیش از آنکه در دسترس تولیدکنندگان صنایع غذایی قرار بگیرند، مورد آزمایش های دقیق قرار گرفته و تا ایمنی و مضرنبودن آن ها برای بدن انسان تایید شود. اما با وجود آزمایش های دقیق، نمی‌توان صدرصد آن هارا برای استفاده‌ی صنایع غذایی تایید کرد، زیرا بسیاری ازآن ها پس ازمدت طولانی بعد از استفاده، عوارضی مانند: آلرژیک های شدید در بزرگ سالان و اختلال رشد در کودکان را از خود نشان می‌دهند.

رنگ خوراکی مایع و به همین علت است که این نوع رنگ بیشتر در حوزه‌های کسب و کاری که مربوط به صنایع غذایی نیست مانند میکروب شناسی، زرگری، و غیره استفاده قرار گرفته و در بسیاری از کشورها برای استفاده‌ی آن در صنایع غذایی ممنوع شده است.

قیمت رنگ خوراکی قطره ای 

رنگ خوراکی یکی از ملزومات شیرینی‌پزی و به طور کلی صنعت غذایی و غیرغذایی است و به طبع نوسان قیمت آن منجر به مشکلاتی از جمله خرید و فروش ملزومات پزشکی و آرایشی و صنایع غذایی می‌شود. نوسان قیمت در مدت کم با تفاوت زیاد باشد منجر می‌شود بسیاری از کسب و کارها توانایی خرید یکی از اصلی ترین مواد اولیه‌ی خود را نداشته باشند، بسیاری از خریداران توان خرید محصولاتی که از رنگ‌خوراکی تشکیل شده یا رنگ خوراکی یکی از مواد اولیه و اصلی آن بوده را نداشته و روی به محصولاتی با کیفیت و قیمت پایین تربیاورند، حتی بسیاری از کسانی که در صنایع غذایی مشغول به کار هستند ممکن است به دلیل قیمت بالای رنگ خوراکی به رنگ‌هایی با کیفیت پایین تر روی می‌ آورند. گاهی این نوسان قیمت ضررها و اتفاقاتی را به همراه دارد که ممکن است بسیاری از آن ها جسمی وجانی و جبران ناپذیرباشند.

خرید رنگ خوراکی

خرید رنگ خوراکی هم مانند بسیاری از مواددیگر ممکن است برای بسیاری از کسب و کارها حیاتی و مهم باشد. خرید رنگ خوراکی باکیفیت چه به منظور استفاده در صنعت غذایی و چه صنعت غیرغذایی یکی از بخش‌های مهم برای کسب و کارها به شمار می‌رود. ناگفته نماند که تاریخ مصرف و تولید رنگ خوراکی یکی از نکات مهم بخش خرید رنگ‌خوراکی است، پیشنهاد ما به شما این است که رنگ های خوراکی معتبر را از سایت‌های معتبر فروشنده و یا سایت‌های برند‌های معتبر خریداری کنید تا در وقت و هزینه‌ی خود صرفه‌جویی کرده و ازکمترین ضررهای جانی و مالی برای خود و مشتریانتان برخوردار شوید.

انواع رنگ خوراکی

۴ بازديد

انواع رنگ خوراکی

 امروزه استفاده از رنگ خوراکی بسیار رایج شده است و معمولاً در اکثر خوراکی‌ها و مواد غذایی به میزان زیادی استفاده می‌شود؛ به همین دلیل تولیدکنندگان این محصول آن‌ها را در مدل‌های مختلف تولید و بسته‌بندی می‌کنند. انواع رنگ خوراکی عبارت است از: